lördag, mars 28, 2009

De sjuka männen

Den senaste veckan har det ju varit stort pådrag i media om de respekterade männen som köpt sex av minderåriga och även våldtagit vissa av dem. En är regionschef inom ett stort företag, en annan är VD för att åkeri som förra året omsatte 30 miljoner kronor, en annan har jobbat med flera svenska kändisar och en sysslar med hästavel och spelverksamhet. Trots sina höga poster har de inte gjort några större ansträngningar för att försöka dölja sin snuskiga verksamhet.

Det är något fel i huvudet på människor som anser sig ha rätt att köpa sig till andra människors kroppar. När man dessutom ger sig på minderåriga som man har fördelen att ha ett halvt sekel mer erfarenhet än och riktar in sig på tjejer som redan mår dåligt så är det extra vidrigt. Tjejerna sålde sig visserligen frivilligt, men när allt urartade i våld är jag övertygad om att hot om att sprida bilder och filmer blev det som fick dem att återvända till snuskgubbarna.

Jag ska inte göra något längre utlägg om detta, två bloggar har redan skrivit detaljerat om det viktigaste och hängt ut personerna som är inblandade. Klicka på länkarna nedan om du är intresserad av att läsa mer av den sanning som media på grund av etiska regler är förbjuden att publicera i sin fulla form.

Politiskt Inkorrekt
Tortyrkammaren

1 kommentar:

Roberth sa...

Jag håller med dig 100% om att det är sjukt att köpa sex oavsett ålder egentligen av köpare och den som säljer sig själv.

Dessutom att en 60 åring skulle vilja vara med en minderårig vet jag inte, känns lite sjukt men en sak, de kanske inte alltid visste exakta ålderna utan att de var "mycket" unga, oavsett är detta dåraktigt.

Däremot gillar jag inte de två länkarna du lade ut, det är minst lika mentalt rubbat som ovanstående att även hålla på med en häxjakt i ett civiliserat samhälle på bloggar som på dessa två, dessutom är inte de vad jag vet dömda ännu. Nej låt rättsväsendet sköta sånt även om rättsstaten inte funkar så är det vår enda backup i livet.