onsdag, januari 07, 2009

Ny design

Är det här bättre eller sämre än förra designen? Jag behöver verkligen åsikter nu, för jag är väldigt tveksam till den nya. Den förra var ju oerhört tråkig, men den var mer seriös. Den nya är visserligen mer "jag", men den ser väldigt konstig ut när den är sparad i jpeg-format, det gör att färgerna blir blurriga. Dessutom är den ritat helt i photoshop, med "musplattan" på den bärbara datorn, så den har ju sina skavanker...

Förra:

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker gamla designen..gud vad tråkig jag är. :)

Eomin sa...

Men det är ju lite emo med dödskallen? Har inte du alltid sagt att jag borde erkänna att jag är emo innerst inne? ;)

Anonym sa...

Om den blurriga bilden, så kan man kanske testa spara i högre jpg-kvalitet (om det går, men ja, jpg brukar vara kinkig med fina höga kontraster), eller ev som en png-bild, om den då inte blir alltför stor.

Om designen i sig så gillar jag fotot på dig i den gamla designen. *rodnar* Men hmm, samtidigt är det synd på den nya bilden som var välgjord.

Äh, jag hjälper ju inte om jag bara håller på så här och velar, det var väl DIN uppgift. :D Jag tror nog också liite mer på den gamla bilden, kanske lite omstylad, och/eller med behållna rödfärger från nya designen. :/

Ummm... :S Men svårt att säga utan att ha sett hur det ser ut också. :)

Anonym sa...

den förra var bättre.. /www.leopardhonan.blogg.se

Anonym sa...

jag läser inte din blogg för designens skull, men trotts detta vill jag säga att du har fixat med detta i photshop... på en laptop, det gör dej inte mindre het! ;)

Anonym sa...

För det första - nice klon av dig du gjort :). Du har lyckats få in din personlighet i en animerad gubbe. För det andra, jag är också mer för den gamla, men möjligtvis att man skulle förnya den på nåt sätt då? Den kreativiteten lämnar jag dock till dig.