söndag, augusti 10, 2008

Helt jätteroligt

I dag satt jag i fikarummet på jobbet och fnissade så jag fick Coca Cola light i näsan åt Aftonbladet Söndags tyck till-sida. En person som kallar sig Magnus var lovligt upprörd över att Mats på Aftonbladet skrivit om att Madonna plastikopererar sig och kallade henne tant. Nedan följer brevet, de roligaste delarna är röda. Allvarligt, läs igenom det. Det är skitroligt.

Hej!
Antingen är du bara ute efter att sälja tidningen och dig själv (försöka bli en ny Schulman, räcker) eller så är du helbombad. Hur kan du vara så taskig att kalla Madonna för tant? Hur kan du vara så taskig? Är du avundsjuk, eller? Man börjar ju undra. Vissa föds ju fan till tant, medans andra aldrig blir det. Och varför dela upp folk i olika fack(efter ålder, kön, hudfärg). Gillar du segregation? Låt henne få vara det hon vill! En snygg, juste, fantastisk och cool brud/tjej. Din nedrans åldersfascist! Du är verkligen gubbig i din attityd! Gammalmodig och omodern! Dessutom, vad är det för fel på att använda verktyg för att hålla sig snygg, eller att göra sig till? Så länge det inte skadar, lurar eller uttnyttjar någon/något eller sig själv. Allt ska vara så nedrans naturligt! Men vad är det? Vad är naturligt? Och varför ska det vara det? Nej, för mig finns bara människor och alla kan vara attraktiva oavsett ålder, kön, hudfärg, botox, bröstimplantat eller ej. Det viktiga är väl att man får göra vad man vill och vara sig själv.
Sitt sanna jag hur onaturligt du än tycker det är.

/Magnus som aldrig tänker gå i pension, bli gubbe eller något annat så kallat normalt!

Höjdpunkter i Magnus insändare:
1. Nedrans? Vem använder egentligen ordet nedrans?
2. Varför skulle Mats vara avundsjuk på Madonnas plastikoperationer? Han är kille utan böjningar åt det transsexuella hållet och mycket yngre än Madonna också.
3. Segregation av rika, plastikopererade sångerskor?
4. Han påpekar att plastikoperationer är naturliga.
5. Han påpekar att alla kan vara attraktiva oavsett ålder, kön hudfärg, botox och bröstimplantat eller ej. Inget om ifall de är skelögda, inte har några bröst, är feta eller så. Nej nej, bröstimplantat eller botox!
6. I slutet påpekar han att folk genom att vara onaturliga kan hitta sitt sanna jag.
7. Han tänker aldrig gå i pension för att det kallas normalt?

Mina lösningar på varför denna text skrivits från början är att:
1.Magnus var skitfull när han skrev och skickade det.
2. Magnus är en Madonna-stalker.
3. Madonna har lärt sig svenska och har själv skickat det-
4. Magnus är svårt psykiskt sjuk.

Inga kommentarer: