fredag, juni 26, 2009

Michael Jackson

Otroligt va? Michael Jackson, en legend, är död. Han är ju en sån där person som känns totalt odödlig, det är lika underligt som att någon skulle påstå att Gud har dött. Och jag tror ungefär lika mycket på Michael Jacksons ord som på Guds.

Det värsta med det här är ju att det kommer komma så otroligt mycket samlingsalbum, extra bilagor och att det kommer blir mycket mindre roligt att driva med Michael Jacksons förkärlek för småpojkar.

2 kommentarer:

Roberth sa...

Jag kommer alltid att sakna Michael, jag tror dessutom han var oskyldig ang småpojkar och pedofili, bara fattigt folk som vill lura pengar av honom.

Nej jag tror han var ett barn i själen men världen behandlade honom som en usel ful gubbe trots sitt utseende som inte sa ett dugg att han var 50 bast.

Northgrove sa...

Jag tror ungefär som Roberth jag. Det hela känns rätt tragiskt tycker jag. :( Jag tycker att han var mer speciell än obehaglig, och att han förtjänade bättre efter sin uppväxt, men, men, världen är inte alltid rättvis tyvärr. :(

Såg en intervju med Uri Geller igår som var nära vän till honom, där han sa att Jackson sagt till honom (efter att Geller frågat) att anledningen till hans operationer var att han inte ville se ut som sin pappa. Det låter så hemskt tragiskt. Och så hemskt logiskt. :(