onsdag, september 17, 2008

Tito misérable

På scenen står den store superkändisen. Världsartisten som media kallar honom. Primadonnan syns dagligen i dagspressen och tar ständigt fokus från de viktigaste personerna i den här rättegången; Flickorna han ska ha våldtagit. Han skapar drama var han än sätter sin prydliga lilla fot. Skriker åt advokater, är oförskämd, gråter, kollapsar...

Hade han talat sanning hade han kanske inte behövt spela, men de händelser han berättar om och det ständiga skådespelet i rättsalen och i media får mig att tro attdet här är en ny pjäs, skriven av Tito Beltran själv för att ge sin publik det bästa numret genom tiderna. Framför scenen står han största groupie, hans fru, och applåderar honom vilt och skäller ut alla som inte låter sig imponeras.

Ännu har inte sista akten kommit, allt beror på hur statisterna runt omkring honom väljer att agera i hans teater, teatern som det ännu inte finns något manus till. Först där ser vi om stackars lilla Tito klarar sig från stora stygga barnflickan och den genuint onda Bodström.

Inga kommentarer: