fredag, oktober 16, 2009

"Dom är som oss!"

Flera av skvallertidningarna brukar ha några sidor med "Dom är som oss" där de har bilder på kändisar som gör saker som vanliga människor, otroligt nog. "Kolla, Lily Allen kliar sig också på näsan! Hon är som oss!" eller "Brad Pitt håller också sin son i handen, precis som en vanlig människa!".

Det här känns som det mest korkade inslaget i de här tidningarna, är inte de flesta ganska övertygade om att kändisar också är människor med medföljande mänskliga beteenden?

Kolla! Britney Spears kan också prata i telefonen!
Och hon äter, precis som oss!

3 kommentarer:

Mange sa...

Och varför läsa dessa tidningar?

Eomin sa...

Helt ärligt så läser jag dem vanligtvis inte, det är enbart om det ligger en i fikarummet och jag har hunnit läsa igenom dagstidningarna innan lunchen är slut.

Roberth sa...

Läs istället Aftonbladets systertidning SvD, mycket bättre och tråkigare men fungerar fortfarande som en just tidning :)

Jag kan rekommendera att skaffa ett gratiskonto på www.newsmachine.com då kan du filtrera i det riktiga nyhetssorlet (riktiga tidningssajter) och få fram enbart nyheter om sånt du vill bevaka, underbart enkel sajt med de flesta Svenska tidningarna :) (sorry for reklamen, hehe)