fredag, april 11, 2008

Bloggandets otäcka baksida

Det är helt otroligt vilka åkommor vi moderna människor kan dra på oss. Det nyaste rönet är att bloggande är farligt, i USA förväntas två människor ha dött till följd av sin blogg.

Utdrag ur Metro 11/4-08:
Det finns bloggare som vittnar om att de mentala och känslomässiga kraven leder till stress, som i kombination med livsstilsfaktorer och genetiskt arv ökar risken för hjärtinfarkt.
– Man ligger vaken om nätterna, ältar, oroar sig, funderar på nya sätt att ligga steget före. Man får svårt att sova, att återhämta sig. Somliga kanske börjar missköta sig, söker lindring i alkohol och droger, hinner inte motionera. Riskfaktorerna ökar, säger Georgio Grossi, docent i medicinsk psykologi vid Stressmottagningen i Stockholm.


Allvarligt, hur jävla blåst får man bli? Ska detta kallas ett problem? Stäng av datorn och skaffa ett liv. Självklart är Blondinbella inte sen att hoppa på och berätta om vilket oerhört farligt liv den lilla moderatfjortisen lever, hon berättar skakande om att hon minsann svimmat av stressen. Det här är alltså tjejen som tjänar några miljoner om året på att blogga och ska köpa en lägenhet i Stockholms innerstad vid aktieutdelningen nästa år.

Det är bara så jävla patetiskt.

Inga kommentarer: